skip to Main Content

Et folkehøgskoleår kan være helt ulikt og oppleves forskjellig fra elev til elev. Her kan du lese om tidligere elever på Sund folkehøgskole som forteller om hvordan de har opplevd sitt folkehøgskoleår og hva det har betydd for de.

Elevportrett

Trym

Skoleåret startet. Vi fikk beskjed; “dere skal organisere en egen turné i uke 6-7”. Luften var slått ut av meg. Så kom jeg til sans og samling, og det gikk opp for meg hvilket eventyr som var sparket i gang.
Les mer
Elevportrett

Amanda

Året på SUND det har vært alt. Det har vært smilet da du fikk blikkkontakt med en fin fyr tre bord unna på lunsjen første uka.
Les mer
Elevportrett

Benedicte

Jeg våkner tidlig på morgenen av helt fremmede lyder, en ny lukt, annen natur, et språk jeg bruker lang tid på å forstå og ukjente mennesker.
Les mer
Portrett

Jan Olav Danielsen

Folkehøgskoleåret blir ofte kalt året du finner deg selv, noe jeg er uenig i. Dette er året du får lov til å dyrke deg selv, med de aller beste forutsetningene. Uten at noen puster deg i nakken, eller hever  øyenbrynet for du vil noe annet. Her får du en «highfive» heller, for at du faktisk tør å utføre noe du vil.
Les mer
Back To Top