skip to Main Content

Et folkehøgskoleår kan være helt ulikt og oppleves forskjellig fra elev til elev. Her kan du lese om tidligere elever på Sund folkehøgskole som forteller om hvordan de har opplevd sitt folkehøgskoleår og hva det har betydd for de.

Personportrett

Ida Marie

Året på Sund var virkelig viktig for meg. Jeg startet på fotolinja uten å helt vite hva jeg skulle forvente, men sikker på at dette var noe jeg trengte. Og nå ser jeg hvorfor.
Les mer
Elevportrett

Trym

Skoleåret startet. Vi fikk beskjed; “dere skal organisere en egen turné i uke 6-7”. Luften var slått ut av meg. Så kom jeg til sans og samling, og det gikk opp for meg hvilket eventyr som var sparket i gang.
Les mer
Elevportrett

Amanda

Året på SUND det har vært alt. Det har vært smilet da du fikk blikkkontakt med en fin fyr tre bord unna på lunsjen første uka.
Les mer
Elevportrett

Benedicte

Jeg våkner tidlig på morgenen av helt fremmede lyder, en ny lukt, annen natur, et språk jeg bruker lang tid på å forstå og ukjente mennesker.
Les mer
Back To Top