Skolen fra lufta

Årsplan

Skoleåret 2023–2024 startet lørdag 26. august 2023

Elevenes årsplan Sund folkehøgskole 2023–24

Siste skoledag skoleåret 2023–24 er onsdag 15. mai 2024

På folkehøgskolen er det vanligvis undervisning på lørdager og fri på søndager. Du er velkommen til å bo på skolen i helgene selv om det er en fri-helg.

Studieturer og linjeturer skoleåret 2024–2025

Alle linjene våre har en eller flere studieturer i løpet av skoleåret. De fleste har studieturer til utlandet, men noen av linjene våre har et innhold som gjør at «drømmereisen» finnes her hjemme i Norge. Mange av linjene har dessuten praksisperiode/linjeturer/turné i Norge. I disse ukene er ikke elevene på skolen.

På Sund er studieturene en viktig del av skoleåret for mange linjer. Studieturene er ikke ferieturer, men viktige i det pedagogiske innholdet på linjene. Noen av linjene har lange og til dels krevende studieturer til andre verdensdeler.

Sportsfiske, Naturfilm, Ekspedisjon og eventyr samt Historisk Håndverk har i tillegg mange kortere turer i løpet av skoleåret. De andre linjene drar også på flere kortere turer. I tillegg kommer fellesturer med hele skolen.

På familiedagen inviteres familie og venner til familedag på skolen. Mer informasjon om denne dagen kommer når det nærmer seg.

Årsplan/Skolerute
No results!
  • Hva er lørdagsskole?

    Når vi ikke er på studietur, har vi ofte lørdagsundervisning fra klokken 10 til 14.

    Lørdagsskolene spenner vidt både i tema og form. Noen ganger er det skolens lærere som har undervisningen. Andre ganger er det organisasjoner eller foredragsholdere utenfra som besøker skolen.

  • Når starter skoleåret 2023–2024

    Skoleåret 2023–2024 starter lørdag 26. august 2023.