Luftbilde 1 - Sund folkehøgskole, Foto: Reidulv Lyngstad

Ledige stillinger
Ledige stillinger sommervikarer

Sund Sommerhotell søker etter 6-8 sommervikarer til et variert og spennende arbeid i et godt og trygt arbeidsmiljø.

Hva vi ser etter

Vi ser etter engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere som kan jobbe strukturert og effektivt. Erfaring fra hotell- eller serveringsbransjen er en fordel, men ingen betingelse. Det viktigste er at man er lærevillig, arbeidssom, har godt humør, og kan samhandle effektivt og godt med sine kolleger, dette i tillegg til å være godt vertskap for våre kunder.

Arbeidsoppgaver

  • Renhold og vedlikeholdsoppgaver.
  • Kjøkken og serveringsoppgaver.
  • Resepsjonsoppgaver.

Søknadsfrist: 15.03.2024

Oppstart: Etter avtale

Les mer i stillingsannonsen på arbeidsplassen.nav.no:


Om Sund folkehøgskole

Sund folkehøgskole er med sine 154 år, landets eldste eksisterende folkehøgskole. Sund er en frilynt folkehøgskole som har en visjon om å være en rettferdig og bærekraftig verden i miniatyr. Vi ønsker å fremme læringsglede gjennom fellesskap, dialog og mangfold, og tror at selvstendige og engasjerte elever med mot og kunnskap vil påvirke verden. Vi legger vekt på verdien av kunst- og kulturuttrykk.
Skolen ligger fantastisk til ved Trondheimsfjorden i Inderøy kommune. Her finner du et aktivt lokalmiljø preget av spennende utvikling innen kunst, kultur- og næringsliv. Tettstedet Straumen vant nylig statens pris for Norges mest attraktive by.


Sund folkehøgskole er en frilynt folkehøgskole med 110 elever på hovedkurset. Skolen har 25 ansatte og ligger i Inderøy i Trøndelag.
Alle ledige stillinger på Sund folkehøgskole legges også ut på NAV sine nettsider.

Søknader og behandlingstid

  • Vi vil fortrinnsvis ha søknadene sendt på e-post til info@sundfhs.no.
  • Søknaden skal inneholde søknadsbrev og CV med referanser.
  • Det må påregnes intervju til alle ledige stillinger.

Vi har behandlingstid på ca to uker etter søknadsfristen. Da blir aktuelle kandidater kontaktet for intervju. Samtlige søkere vil bli underrettet når rekrutteringsprosessen er avsluttet og stillingen besatt.