Sundfestivalen

Sund Folkehøgskole fyller 150 år i 2018. Sundfestivalen en perfekt anledning til å føle på den legendariske Sund-stemningen sammen med tidligere elever og lærere samtidig som du hører på god musikk!

Se alle artistene på Sundfestivalen

Alle band som spiller på festivalen består av tidligere Sundelever. Det har gått mange talentfulle musikere på skolen, så her møter du et topplag fra norsk musikkliv.

I tillegg til fantastisk musikk av tidligere Sund-elever, gleder vi oss til sene nattestimer, tårer, hete omfavnelser og alt annet som hører med på festival. Det kommer til å bli et variert sideprogram på festivalen i tillegg til musikkprogrammet.

Du kan bo i telt på vår egen festivalcamp med venner, lytte til alle historiene, fortell noen selv og kjenn på det utrolige Sund-felleskapet!

Sundfestivalen skjer bare en gang

Dette er en unik mulighet som du ikke vil gå glipp av!! Det er ikke hvert år Sund fyller 150!

Det kan selvsagt hende at festivalen arrangeres igjen, men det blir neppe før skolen fyller 200 år, så det er ingen grunn til å vente til neste gang.