Informasjon fra Sund fhs om koronaviruset
skip to Main Content

Konferanse om bærekraft - [ arkivert innhold ]

Har fokuset på økologisk bærekraft over mange år ført til apati og handlingslammelse? Kan vi stole på at demokratiske virkemidler kan løse klimakrisen? Konferansen Bærekraftens tidsalder arrangeres på Sund torsdag 15. og fredag 16. mars og er åpen for alle.

Konferansen finner sted på Sund folkehøgskole:
Torsdag 15. mars kl. 10.00 – 15.00
Fredag 16. mars kl. 09.00 – 15.00

Ta kontakt med oss på mail eller ring på tel 74 12 49 00 dersom du har spørsmål, eller ønsker å delta.

Her er noen av foredragsholderne:

Professor emeritus Jørgen Randers er kjent for sine kontroversielle utsagn i klimadebatten. På konferansen stiller han spørsmålet: «Hva kommer til å skje i verden fram til 2050? Demokratiets rolle i arbeidet mot et bærekraftig samfunn».

Anja Bakken Riise er leder i Framtiden i våre hender, og inspirerer oss i hverdagen. Hvordan kan små handlinger i hverdagen gjøre at verden blir mer økologisk bærekraftig?

Professor Arild Vatn er klimaforsker hos CICERO. Han har blant annet jobbet med holdninger og handlinger hos folk, og deres forhold til redusering av klimautslipp. Er folk så lei av klima-prat at de er blitt apatiske?

Simen Knudsen er surfer og miljøverner. Han har startet miljøvernorganisasjonen Nordic Ocean Watch, for surfere og alle som elsker havet. Han er også Infinitum-ambassadør, noe vi kommer til å høre mer om på konferansen Bærekraftens Tidsalder.

Back To Top