skip to Main Content

Verdens beste folkehøgskole-mat!

Nå skal vi skryte litt: Sund folkehøgskole serverer den beste maten av alle folkehøgskoler i landet. I hvert fall synes vi at maten er veldig, veldig god. OG – det gjelder både for veganere, vegetarianere og de som spiser all mulig mat.

Økologisk, kortreist, hjemmelaget

God mat lager seg ikke selv. På Sund folkehøgskole har vi ansatt 4 kokker som jobber hver dag for å gi elevene som går der den aller beste maten. Det er næringsrikt, variert, både fisk, kjøtt og naturligvis masse grønnsaker til hvert måltid. Vi er også en Debio-godkjent skole, og det betyr at vi er godkjent som en skole som serverer økologisk mat. De siste årene har vi servert over 80% økologisk mat til elever og gjester som kommer på besøk.

Vegan? Det koster ikke ekstra hos oss

På Sund folkehøgskole er det mange elever som ønsker et annet mat-tilbud enn det konvensjonelle. Det fører til at det blir større utvalg og bedre tilbud både når det gjelder vegetarmat og vegan-måltider. Og i motsetning til mange andre folkehøgskoler tar vi ikke ekstra betalt for dette tilbudet, men synes det er en selvfølge at når du bor hjemme hos deg selv, så skal du kunne spise den maten du ønsker.

Kokkene på Sund folkehøgskole
Kokkene er ikke bare flinke til å lage mat – de er veldig gode på å lage god stemning også.

Les mer om maten på Sund her →

Back To Top