Helle Stavsholt – Foto

Foto Australia 2014–2015

Å velge fotolinja ved Sund fhs har vært det beste valget jeg har tatt i hele mitt liv. Jeg føler meg priviligert som har fått være en
del av fotoklassen 2014/2015. Foto var noe jeg hadde en interesse for da jeg startet, men jeg hadde lite erfaring. Jeg var bekymret for hvordan det kom til å gå. Ved hjelp av fantastiske medelever og en utrolig dyktig lærer følte jeg mestring og utviklet interessen min for foto.

Jeg har lært masse og jeg har fått prøve meg innenfor mange ulike sjangre. Alle utfordringene har ført til at jeg har blitt flinkere til å stole på meg selv. Etter 13-års skolegang var jeg lei, men etter dette året har jeg fått læringslysten tilbake.

Det har vært et eksepsjonelt år

Fantastiske mennesker

Selv om foto er en essensiell del av linjen, vil jeg påstå at menneskene man møter er enda viktigere. Menneskene jeg har møtt har vært helt fantastiske, og jeg har aldri følt en så sterk tilhørighet til en klasse før nå. Jeg har fått venner for livet.

Jeg kan med hånden på hjertet si at det har vært et eksepsjonelt år. Om du vurderer å søke på fotolinjen til høsten har jeg bare en ting å si: gjør det! En ting jeg kan garantere er at du får verdens beste lærer. Janne kan så det holder når det kommer til foto, men er også utrolig omsorgsfull og generøs. Hun er et supermenneske som alltid møter deg med et smil og gode ord. Janne gjør at alle føler seg sett, og listen er lang over ting jeg kan takke henne for.

Om du allerede har søkt: gratulerer, du kommer til å få det beste året i ditt liv!

Se flere av bildene til Helle her!

Er du klar for et år med fotoutfordringer?

Klikk her for å lese mer om Fotolinja