Lærer Foto

Det er fortsatt ledige plasser – såvidt!

Det er fortsatt mulig å søke skoleplass på Sund til høsten 2017.
Vi tar inn elever så lenge det er plass på linja du søker. Vi har noen få plasser ledige totalt på alle linjene, så nå gjelder det å søke raskt!

– Hurra! sier fotolærer Janne Amalie Svit. – Foto Japan er nesten full, det er flott at linja er populær. Vi har plass til 18 elever, og fortsatt er det noen få plasser ledige sier Janne Svit. Jazzlinja er full nå, mens det er noen få plasser igjen på de andre linjen. Vi tar inn elever på skolen så lenge det er plass på de ulike linjene. Det betyr at det er lurt å søke tidlig dersom du skal være helt sikker på å komme inn på ditt førstevalg.

Aktiv Afrika og Sportsfiske

– Vi vil reklamere litt ekstra for våre aktive liner, Aktiv Afrika og Sportsfiske, sier rektor Tore Haltli. – Dette er unike og svært gode linjer, som jeg vil anbefale på det varmeste. – Aktiv Afrika er en ny idrettslinje med et spesielt fokus på Afrika og på hvordan idrett kan føre til utvikling både her hjemme og i Zimbabwe og Sør-Afrika. – Det er en helt herlig linje der elevene selv bestemmer hva de ønsker å drive med av aktiviteter. I år heter idrettslinja på Global Sport. Neste år bytter vi navn, og litt innhold, men aktiviteten er den samme! Det kan du lese om her.

Sportsfiskelinja skal tilbake til New Zealand neste år, og det gleder lærer Eskil Røkke seg veldig til. Han har bodd i New Zealand i flere år, og bruker kontaktnettet sitt aktivt på studieturen. Han har til og med en egen maori-familie i landet! Lurer du på hvordan det blir? Her er en film fra 2015! Vi anbefaler deg å søke Sportsfiskelinja på Sund. Det er en fabelaktig bra linje!

Du får svar uansett

Når du søker om å bli elev på Sund, får du raskt en e-post om at vi har mottatt søknaden,  du får beskjed om du har kommet inn på valgt linje, at det er fullt på linja, eller at du har fått avslag på søknaden. Svarfristen er på en uke til 10 dager (det varierer), og da må du både svare på tilbudet, samt betale innmeldingsavgiften for å holde på skoleplassen. Du får tilsendt mer informasjon om skolen og linja på mail, og i posten. Dersom du ønsker forlenget svarfrist kan du spørre om det.

Vil du snakke med en elev som gikk her i fjor?

Kanskje du har mange spørsmål, og vil snakke med en elev som gikk her i fjor?
Da kan du kontakte en av andreårselevene:

• Sunniva Buvarp Schmitz (Regnskog Amazonas): sunniva.buvarp.schmitz@gmail.com
  • Karl Andreas Lundvold (Sportsfiske): oscar.sollos@gmail.com
  • Oscar Solløs (Aktiv Afrika): karl.andreas.lundvold@hotmail.com

Har du ikke søkt? Det gjør du ved enkelt å klikke deg inn på søknadsskjemaet.

Lykke til!